Viihdytään vesillä. Yhdessä.

Kallavesj’ 2017 -messujen avauspäivä on saatu päätökseen

31.3.2017

Kallavesj’ 2017 -messujen avauspäivä on saatu päätökseen. Kuopio-hallissa riitti runsaasti kävijöitä heti ovien avaamisesta lähtien. Järjestäjän arvion mukaan kävijöitä oli 4 000 – 5 000.

Messujen avajaisten yhteydessä julistettiin perinteisesti myös Vuoksen vesistön vuoden vierassatama. Tänä vuonna palkinto meni Järvisydämen vierasvenesatamalle.

Kallavesj’-messuilla on tänä vuonna mukana yli 130 näytteilleasettajaa ja mukana on ennätysmäärä uusia toimijoita. Uusia toimijoita, joita ei aiemmin Kallavesj’-messuilla ole nähty, on kolmisen kymmentä ja uusia venealan kauppiaitakin peräti kuusi. Kävijämäärän odotetaan nousevan viimevuosien tapaan yli 25 000:een.

100-vuotiaan Suomen kunniaksi messuille rakennettu Veneilyn 100-vuotta valokuvanäyttely kiinnosti odotetusti yleisöä. Näyttely tuo esille veneilyn historiaa ja kehitystä viime vuosisadan alkupuolelta aina tähän päivään.

Messut jatkuvat vielä huomenna lauantaina sekä sunnuntaina. Messuovet ovat lauantaina avoinna klo 10-17 ja sunnuntaina klo 10-16. Lauantaina messuyleisöä viihdyttää Edu Kettunen ja sunnuntaina Taikuri Alfrendo. Tervetuloa!

Kallavesj’-messujen kanssa yhteistyössä

Savon Sanomat Tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn Kallavesj’ -messuille.