Viihdytään vesillä. Yhdessä.

Kallavesj’-messuilla vieraili yli 25 000 kävijää

9.4.2018

Kallavesj’-messut on saatu tämän vuoden osalta päätökseen. Messut houkutteli runsaasti kävijöitä tutustumaan näytteilleasettajien monipuoliseen tarjontaan ja kokonaiskävijämäärässä päästiinkin järjestäjän asettamaan tavoitteeseen, eli 25 000 kävijään. Näytteilleasettajia oli yli 120.

Messujen avauspuheesta ja perinteisestä touvin katkaisusta vastasi Hjallis Harkimo. Messuilla julkistettiin perinteisesti myös Vuoksen vesistön vuoden vierassatama. Tänä vuonna palkinto meni Taipaleen vierasvenesatamalle. Palkintoa oli vastaanottamassa Erkki Korhonen Keski-Savon Järvipelastajista ja Jaana Mähönen Varkauden kaupungilta.

Tapahtumaan oli ilmainen sisäänpääsy, mutta kävijöitä kannustettiin lahjoittamaan vapaaehtoinen sisäänpääsymaksu Pidä Saaristo Siistinä ry:n Kalusto kuntoon -kampanjaan. Kampanja kerää varoja yhdistyksen uuden huoltoaluksen hankintaan Saimaalle. Alus on tärkeä työkalu, jota ilman veneilijöille ja retkeilijöille arvokkaita retkisatamapalveluita ja järviluonnon puhtautta ei voida ylläpitää.

Kiitos kaikille kävijöille, näytteilleasettajille, toimitsijoille ja yhteistyökumppaneille hienosta viikonlopusta!

Ensi vuoden Kallavesj’-messut järjestetään Kuopio-hallissa 29.-31.3.2019.

Kallavesj’-messujen kanssa yhteistyössä

Savon Sanomat Tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn Kallavesj’ -messuille.