Viihdytään vesillä. Yhdessä.

Kallavesj’-messut laajentaa aukioloaikoja, mukana kaikki alueen isoimmat toimijat

11.2.2019

Kuopio-hallissa 29.-31.3. järjestettävillä Kallavesj´-messuilla on mahdollisuus tutustua kattavaan messutarjontaan tänä vuonna pidempään, sillä perjantain ja lauantain aukioloaikoja on jatkettu niin messuvieraiden kuin näytteilleasettajienkin toiveista.

Messupäällikkö Jani Kelo kertoo, että kiinnostus tämän vuoden Kallavesj´-messuja kohtaan on ollut jälleen suurta, sillä messupaikat on myyty loppuun ennätysaikaisin.

– Tänä vuonna messuilla ovat mukana kaikki suurimmat kuopiolaiset venealan toimijat ja pitkästä aikaa esillä ovat myös Buster- ja Yamarin-veneet.

56. kertaa järjestettävien Kallavesj´-messujen teema on Vastuullisesti vesillä, jota käsitellään monipuolisesti kaikkien vesilläliikkujien näkökulmasta.

– Vastuullisuus käsittää ympäristöasioiden lisäksi veneilykulttuuria ja hyviä veneilytapoja, Kelo kertoo.

Tänä vuonna juhlitaan myös Kuopion Pursiseuran 130-vuotisjuhlia ja juhlavuodella on oma roolinsa myös Kallavesj´-messuilla.

– Pursiseura tuo messuilla laajasti esille omaa koulutustarjontaa, venepaikkoja ja junioritoimintaa. Messujen ajan on myös tarjolla hyviä liittymisetuja.

Veneily on ollut aina Kallavesj´-messujen pääasia ja aikojen saatossa mukaan on tullut myös muuta vapaa-ajan ja matkailupuolen tarjontaa.

– Esillä on muitakin vesielementtiin liittyviä asioita, kuten kalastusta, melontaa ja SUP-lautailua.

Kallavesj´-messuille on ilmainen sisäänpääsy ja ilmainen bussikuljetus keskustasta 30 minuutin välein.

Kallavesj’-messujen kanssa yhteistyössä

Savon Sanomat Tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn Kallavesj’ -messuille.