Viihdytään vesillä. Yhdessä.

Veneilyn aloittamiseen vinkkejä Kallavesj’ 2017 -messuilla

6.2.2017

Veneilyssä kiehtoo moni asia, kuten kauniit vesistöt, luonnon läheisyys, vapauden tunne ja rentoutuminen. Talven taittuessa kevääseen ja veneilykauden lähestyessä monen huulilla onkin kysymys – minustako veneilijä?

Kevään Kallavesj’-messut tarjoaa vinkkejä ja neuvoja veneilystä haaveileville. Messuilta saa vastauksia muun muassa veneen valintaan, huoltoon, ylläpitoon ja veneilyturvallisuuteen liittyviin kysymyksiin. Myös veneilyyn liittyvä koulutustarjonta on vahvasti esillä.

Kallavesj’ 2017 -messut järjestetään Kuopio-hallissa 31.3.–2.4.2017. Messuovet ovat auki perjantaina klo 11-18, lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina klo 10-16. Tapahtuman avaajana toimii Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n puheenjohtaja Samuli Salanterä.

Kallavesj’-messujen järjestäminen on kuulunut Kuopion Pursiseuran toimintaan vuodesta 1964 lähtien ja tänä keväänä messut järjestetään jo 54. kerran. Tapahtumasta onkin tullut vuosien saatossa varma kevään merkki, joka kokoaa Kuopio-halliin tuhansia kävijöitä tutustumaan näytteilleasettajien monipuoliseen tarjontaan ja tekemään hankintoja.

Tapahtumassa on esillä veneilyyn, matkailuun ja vapaa-aikaan liittyviä toimijoita ja palvelun tarjoajia sekä viranomaistahoja ja järjestöjä esittelemässä toimintaansa. Tapahtuman kävijämäärä on viimeisten vuosien aikana vakiintunut noin 25 000:een ja näytteilleasettajia tulee olemaan noin 120. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

Kallavesj’-messujen kanssa yhteistyössä

Savon Sanomat Tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn Kallavesj’ -messuille.