Tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn Kallavesj’ -messuille.
 
Yläbannerin logo
 

Uutiset

 

Kallavesj’-messut tulevat taas muutaman vuoden tauon jälkeen

Keskiviikkona 25.1.2023

Odotettu, perinteinen Kallavesj’-messuviikonloppu kokoaa yhteen veneilyn uutuuksista ja ajankohtaisista aiheista kiinnostuneet. Tapahtuma järjestetään Kuopio-hallissa 31.3.–2.4.2023.

Veneilyn, matkailun ja vapaa-ajan erikoistapahtuma Kallavesj’-messut järjestetään Kuopio-hallissa maalis- huhtikuun vaihteessa, perjantaista sunnuntaihin 31.3.–2.4.2023. Ilmaisen sisäänpääsyn messuille tarjoaa Savon Sanomat.

Tapahtumavieraat pääsevät tutustumaan esimerkiksi uusiin venemalleihin. Mukana ovat kaikki suurimmat kuopiolaiset venealan toimijat.

– Messuilla tullaan näkemään jälleen laaja kattaus veneilykauden uutuuksia, ja myös ohjelmasisältöön on panostettu entistä enemmän, kertoo messupäällikkö Jani Kelo Kuopion Pursiseurasta.

Kallavesj’ 2023 tarjoaa elämyksiä koko perheelle. Tapahtumassa kuullaan luentoja esimerkiksi vuokraveneilyyn ja puuveneen rakentamiseen liittyen sekä mielenkiintoisia tietoiskuja. Mukana on myös vesiurheiluun, vapaa-aikaan ja matkailuun liittyviä toimijoita.

Venekansaa viihdyttää Aikakoneesta tuttu Sani Aartela, ja nuorempi messuyleisö innostuu mestaritaikuri Tapio Salomaan tempuista.

Tapahtuma on järjestetty viimeksi vuonna 2019. Taukoa oli pidettävä koronapandemian vuoksi.

– On todella hienoa päästä toteuttamaan perinteikkäät Kallavesj’-messut taas muutaman vuoden tauon jälkeen, Kelo sanoo.

Messut ovat avoinna perjantaina 31.3. klo 11–18, lauantaina 1.4. klo 10–18 ja sunnuntaina 2.4. klo 10–16.

Kallavesj´-messuille on ilmainen sisäänpääsy ja ilmainen bussikuljetus keskustasta 30 minuutin välein.

 

Yhteistyössä