Viihdytään vesillä. Yhdessä.

Uutiset

 • Kallavesj’-messut ylsi kävijätavoitteeseen

  2.4.2017

  Kallavesj’-messut on saatu tämän vuoden osalta päätökseen. Sunnuntaipäivä houkutteli vielä runsaasti kävijöitä tutustumaan näytteilleasettajien monipuoliseen tarjontaan ja kokonaiskävijämäärässä päästiinkin järjestämän asettamaan tavoitteeseen, eli 25 000 kävijään.

  Messuille osallistui ennätysmäärä uusia näytteilleasettajia ja veneitä oli esillä huomattavasti enemmän ja monipuolisemmin kuin viimeisten muutaman vuoden aikana.

  Kuopio-hallin ympäristössä tehtävien rakennustöiden takia paikoitustiloja oli rajoitetummin käytössä. Tapahtumajärjestäjä suunnitteleekin ensi vuodelle pysäköinnin laajentamista Puijon pysäköintialueille ja non-stop bussikuljetusta Kuopio-hallille.

  Seuraava Kuopion Pursiseuran järjestämä iso tapahtuma on kesäkuussa viikkoa ennen juhannusta, kun Pirttiniemen veneilykeskuksessa järjestetään Kuopio Veneilee -tapahtuma jo kolmannen kerran. Tapahtumassa on mahdollisuus koeajaa ja tutustua markkinoiden uusimpiin venemalleihin ja lisäksi tänä kesänä tapahtumassa on myös käytettyjen veneiden esittely- ja myyntimahdollisuus. Pirttiniemessä järjestetään samana viikonloppuna (17.-18.6.) myös optimistijollien ranking- ja kadettikilpailut, johon odotetaan yli sataa optaripurjehtijaa ympäri Suomen.

  Kiitos kaikille kävijöille, näytteilleasettajille, toimitsijoille ja yhteistyökumppaneille hienosta viikonlopusta!

 • Kallavesj’-messut jatkuivat odotetun vilkkaina

  1.4.2017

  Kallavesj’-messujen toinen päivä oli odotetusti vilkas ja kävijät pääsivät tutustumaan näytteilleasettajien monipuolisen tarjonnan lisäksi mm. perhonheiton saloihin ja Savon ammatti- ja aikuisopiston venealan opiskelijoiden järjestämiin työnäytöksiin. Messuilla vieraili päivän aikana arviolta yli 10 000 kävijää.

  Messuovet ovat huomenna sunnuntaina avoinna klo 10-16. Tervetuloa!

 • Kallavesj’ 2017 -messujen avauspäivä on saatu päätökseen

  31.3.2017

  Kallavesj’ 2017 -messujen avauspäivä on saatu päätökseen. Kuopio-hallissa riitti runsaasti kävijöitä heti ovien avaamisesta lähtien. Järjestäjän arvion mukaan kävijöitä oli 4 000 – 5 000.

  Messujen avajaisten yhteydessä julistettiin perinteisesti myös Vuoksen vesistön vuoden vierassatama. Tänä vuonna palkinto meni Järvisydämen vierasvenesatamalle.

  Kallavesj’-messuilla on tänä vuonna mukana yli 130 näytteilleasettajaa ja mukana on ennätysmäärä uusia toimijoita. Uusia toimijoita, joita ei aiemmin Kallavesj’-messuilla ole nähty, on kolmisen kymmentä ja uusia venealan kauppiaitakin peräti kuusi. Kävijämäärän odotetaan nousevan viimevuosien tapaan yli 25 000:een.

  100-vuotiaan Suomen kunniaksi messuille rakennettu Veneilyn 100-vuotta valokuvanäyttely kiinnosti odotetusti yleisöä. Näyttely tuo esille veneilyn historiaa ja kehitystä viime vuosisadan alkupuolelta aina tähän päivään.

  Messut jatkuvat vielä huomenna lauantaina sekä sunnuntaina. Messuovet ovat lauantaina avoinna klo 10-17 ja sunnuntaina klo 10-16. Lauantaina messuyleisöä viihdyttää Edu Kettunen ja sunnuntaina Taikuri Alfrendo. Tervetuloa!

 • Kerro mielipiteesi Kallavesj’-messuista ja osallistu arvontaan!

  30.3.2017

  Kuopion Pursiseuran järjestämä Kallavesj’ 2017 -messutapahtuma osallistuu Kuopion tapahtumapalvelujen ja Haaga-Helia AMK:n kanssa tapahtumatutkimukseen sekä tapahtumien kehittämiseen Kuopiossa.

  Tarkoituksena on kerätä messukävijöiden kokemuksia tapahtumasta ja saadun palautteen pohjalta kehittää tapahtumaa jatkossa. Messuvierailla on nyt siis erinomainen mahdollisuus vaikuttaa tapahtuman tulevaisuuteen.

  Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kolme kappaletta HOKKA BOATING pelastusliivejä (arvo 160 €).

  Kyselyyn pääset vastaamaan alla olevan linkin kautta.

  https://www.webropolsurveys.com/S/08C03A57E763FB5F.par

  Vastausaikaa on 21.4.2017 asti. Kiitos jo etukäteen!

 • Veneilyn 100-vuotta -näyttely Kallavesj’ 2017 -messuilla

  24.2.2017

  Suomi täyttää tänä vuonna 100-vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Kallavesj’ 2017 -messuille rakennetaan Veneilyn 100-vuotta -näyttely. Jos sinulta löytyy arkistoistasi kuvia tai hyviä veneilytarinoita vuosien varrelta, jaa muistosi messujen Facebook-sivuilla.

  www.facebook.com/Kallavesj

Kallavesj’-messujen kanssa yhteistyössä