Viihdytään vesillä. Yhdessä.

Yhteistyössä

Pääyhteistyökumppani:

SAVON SANOMAT

Savon Sanomat on Suomen kuudenneksi suurin päivittäin ilmestyvä sanomalehti. Savon Sanomien painetun ja digitaalisen lehden yhteistavoittavuus on 247 000 ja painettu lehti tavoittaa päivittäin 114 000 lukijaa (KMT 2017). Lue Savon tärkeimmät uutiset ja tapahtumat verkossa osoitteessa www.savonsanomat.fi.


Messuhotellit:

SCANDIC KUOPIO

Scandic Kuopio on joutsenmerkitty hotelli ja se sijaitsee Kallaveden kauniissa järvimaisemissa lähellä Kuopion keskustaa. Hotellissa on mukava palvelu, tyylikkäät hiljattain uudistetut huoneet, kuntohuone sekä sauna- ja uima-allasosasto. Huonehintaan sisältyvä runsas buffet aamiainen tarjoaa erinomaisen aloituksen messupäiviin. Hotellin pihassa on maksuton pysäköinti hotellivieraille.

SCANDIC ATLAS

Scandic Atlas -hotelliin on helppo tulla ja lähteä, sillä se sijaitsee Kuopion keskustassa, kaikkien kulkuyhteyksien äärellä. Rautatieasema ja linja-autoasema ovat kävelymatkan päässä. Autolle löytyy hyvin tilaa kaupungin suuresta Toriparkista hotellin vierestä. Huonehintaan sisältyvä runsas buffet aamiainen tarjoaa erinomaisen aloituksen messupäiviin.

Messurakentaja:

KUOPION MESSUJEN TEKIJÄ OY

Messujen Tekijä toimii näyttelyn messurakentajana ja toimittaa osastoille kaiken siellä tarvittavan. Rakenteet, kalusteet, valaistukset, esitysvälineet jne. Kauttamme saat myös kaikenlaiset mainostyöt, tarrat ja teippaukset sekä erilaiset mainostarvikkeet ja –telineet, messuille ja muuhunkin käyttöön.


MÄNNISTÖN AUTOVUOKRAUS

Laadukasta ja luotettavaa autonvuokrausta nopeasti ja helposti. Varaukset numerosta 017 261 6796 tai sähköpostilla myynti@mav.


KUOPION PYSÄKÖINTI OY

Kuopion Pysäköinti Oy vastaa kattavista pysäköintipalveluista Kuopion keskustassa sekä vuokraa toimitiloja torin alla olevasta Kauppakeskus Apajasta.

Kuopion Toriparkkiin pääsee kätevästi valtatie 5:ltä, sisäänajoluiskat ovat Puijonkadulla ja ulosajoluiskat Haapaniemenkadulla. Pysäköintiä helpottaa selkeä opastusjärjestelmä sekä automatiikka, joka tunnistaa pysäköinnin maksaneen auton rekisterinumeron ja avaa puomin. Pysäköintikorttia ei siis tarvitse käyttää. Avoinna 24 H.


CAFE SATAMA

Ravintola Cafe Satama toimii Kuopion matkustajasatamassa satamatoimiston entisessä rakennuksessa. Tila on entisöity ja sisustettu sataman historiaa kunnioittaen. Sisällä on 40 asiakaspaikkaa ja ulkona 100 asiakaspaikkaa.

Syksyllä ja talvella toimimme myös tilausravintolana. Kauttamme onnistuu tilaisuudet 25-40 hengelle mm. pikkujoulut, syntymäpäivät ja yritysjuhlat. Ota yhteyttä info@cafesatama.fi.

Olemme avoinna touko-elokuussa joka päivä alkaen klo 12.00 säävarauksella. Syksyllä ja talvella pe-la klo 17-24(02).


PIATTACÓ

Piattaco on vaateliike yksilöllisille naisille. Panostamme sydämelliseen palveluun ja  persoonallisiin, laadukkaisiin vaatteisiin. Tule löytämään uusi, upea tyylisi! Sijaitsemme aivan torin kupeessa, kahvila Houkutuksen vieressä, osoitteessa Kauppakatu 49.


JENGA-JENGALA

Juhlien ja tapahtumien ideointi- ja toteutusapua yrittäjille ja yksityisasiakkaille tarjoaa Jenga-Jengala, värikäs elämystoimisto, jonka tunnetuin työntekijä on halittavan hurmaava, violetti Jenguli-maskotti. Jenga-Jengalasta löydät vinkit vaikkapa häihin, synttäreille, päiväkotien touhupäiviin tai yrityksen ja yhdistyksen tapahtumaan. Miltä siis kuulostaisi vieraiden ilahduttajana esimerkiksi Jengulin vierailu, rintamerkkipaja, diskovälineistö tai iiiso hattarakone?

Kallavesj’-messujen kanssa yhteistyössä

Savon Sanomat Tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn Kallavesj’ -messuille.