Viihdytään vesillä. Yhdessä.

Yhteistyössä

Pääyhteistyökumppani:

SAVON SANOMAT

Uutiset, ihmiset ja ilmiöt kertoo luotettavasti Savon Sanomat, viihdettä unohtamatta.


Messuhotelli:

SOKOS HOTEL PUIJONSARVI

Kuopion elämän ja olemisen kauneus hehkuu niin luonnossa, torilla kuin savolaisissa ihmisissäkin. Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Puikkari on Itä-Suomen suurin hotelli, jossa tunnelma on lämmin ja kodikas, savolaisittain leppoisa. Puikkari on aivan lähellä Savon torielämän tapahtumien sydäntä, kauniin Snellmanin puiston vieressä ja kauneinta vihreää luontoa aivan sinertävän Kallaveden läheisyydessä.


Messurakentaja:

KUOPION MESSUJEN TEKIJÄ OY

Messujen Tekijä toimii näyttelyn messurakentajana ja toimittaa osastoille kaiken siellä tarvittavan. Rakenteet, kalusteet, valaistukset, esitysvälineet jne. Kauttamme saat myös kaikenlaiset mainostyöt, tarrat ja teippaukset sekä erilaiset mainostarvikkeet ja –telineet, messuille ja muuhunkin käyttöön.


Messuradio:

SAVON AALLOT

Savon Aallot on radiokanava, joka tuo savolaisen sielunmaiseman myös radioaalloille. Kanavan parissa on helppo viihtyä ja sitä kuuntelemalla tiedät, mistä Savossa puhutaan – oivaltavia puheenaiheita, Savon Sanomien laadukkaita uutisia, paikallisia liikennetietoja ja tietenkin loistavaa musiikkia.


MÄNNISTÖN AUTOVUOKRAUS

Laadukasta ja luotettavaa autonvuokrausta nopeasti ja helposti. Varaukset numerosta 017 261 6796 tai sähköpostilla myynti@mav.


CAFE SATAMA

Ravintola Cafe Satama toimii Kuopion matkustajasatamassa satamatoimiston entisessä rakennuksessa. Tila on entisöity ja sisustettu sataman historiaa kunnioittaen. Sisällä on 40 asiakaspaikkaa ja ulkona 100 asiakaspaikkaa.

Syksyllä ja talvella toimimme myös tilausravintolana. Kauttamme onnistuu tilaisuudet 25-40 hengelle mm. pikkujoulut, syntymäpäivät ja yritysjuhlat. Ota yhteyttä info@cafesatama.fi.


LOUNASKAHVILA HILIMA

Lounaskahvila Hilima tarjoaa maittavat lounaat toimipaikoissaan. Toimittaa ateriat koteihin ja hoitolaitoksiin vanhuksille. Toteuttaa catering- ja juhlapalvelut räätälöidysti.


JEEMLY BY SKJ

Kassajärjestelmä joka kasvaa yrityksesi mukana.

Jeemly on kevyt ja käyttövalmis kassavirtaratkaisu kasvunnälkäisille yrityksille. Se on innovatiivisen, urbaanin ja monikanavaisen liiketoiminnan ymmärtäjä, joka kasvaa unelmiesi mukana liikevaihtoa ja kassavirtaa kartuttaen.


OSUMA HENKILÖSTÖPALVELUT OY

Osuma Henkilöstöpalvelut Oy on kuopiolainen henkilöstöpalvelualan ammattilainen. Kauttamme työllistyy kuukausittain lähes 350 työntekijää. Palvelemme kaikenlaisia ja kokoisia yrityksiä ympäri Suomen.


JENGA-JENGALA

Juhlien ja tapahtumien ideointi- ja toteutusapua yrittäjille ja yksityisasiakkaille tarjoaa Jenga-Jengala, värikäs elämystoimisto, jonka tunnetuin työntekijä on halittavan hurmaava, violetti Jenguli-maskotti. Jenga-Jengalasta löydät vinkit vaikkapa häihin, synttäreille, päiväkotien touhupäiviin tai yrityksen ja yhdistyksen tapahtumaan. Miltä siis kuulostaisi vieraiden ilahduttajana esimerkiksi Jengulin vierailu, rintamerkkipaja, diskovälineistö tai iiiso hattarakone?

Kallavesj’-messujen kanssa yhteistyössä

Savon Sanomat Tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn Kallavesj’ -messuille.