Viihdytään vesillä. Yhdessä.

Yhteistyössä

Pääyhteistyökumppani:

SAVON SANOMAT

Savon Sanomat on Suomen kuudenneksi suurin päivittäin ilmestyvä sanomalehti. Savon Sanomien painetun ja digitaalisen lehden yhteistavoittavuus on 267 000 ja painettu lehti tavoittaa päivittäin 112 000 lukijaa (KMT 2016). Lue Savon tärkeimmät uutiset ja tapahtumat verkossa osoitteessa www.savonsanomat.fi.


Messuhotelli:

SCANDIC KUOPIO

Scandic Kuopio on joutsenmerkitty hotelli ja se sijaitsee Kallaveden kauniissa järvimaisemissa lähellä Kuopion keskustaa. Hotellissa on mukava palvelu, tyylikkäät hiljattain uudistetut huoneet, kuntohuone sekä sauna- ja uima-allasosasto. Huonehintaan sisältyvä runsas buffet aamiainen tarjoaa erinomaisen aloituksen messupäiviin. Hotellin pihassa on maksuton pysäköinti hotellivieraille. Tervetuloa!


Messurakentaja:

KUOPION MESSUJEN TEKIJÄ OY

Messujen Tekijä toimii näyttelyn messurakentajana ja toimittaa osastoille kaiken siellä tarvittavan. Rakenteet, kalusteet, valaistukset, esitysvälineet jne. Kauttamme saat myös kaikenlaiset mainostyöt, tarrat ja teippaukset sekä erilaiset mainostarvikkeet ja –telineet, messuille ja muuhunkin käyttöön.


CAFE SATAMA

Ravintola Cafe Satama toimii Kuopion matkustajasatamassa satamatoimiston entisessä rakennuksessa. Tila on entisöity ja sisustettu sataman historiaa kunnioittaen. Sisällä on 40 asiakaspaikkaa ja ulkona 100 asiakaspaikkaa.

Syksyllä ja talvella toimimme myös tilausravintolana. Kauttamme onnistuu tilaisuudet 25-40 hengelle mm. pikkujoulut, syntymäpäivät ja yritysjuhlat. Ota yhteyttä info@cafesatama.fi.

Olemme avoinna touko-elokuussa joka päivä alkaen klo 12.00 säävarauksella. Syksyllä ja talvella pe-la klo 17-24(02).

Tervetuloa !


CRAMO

JENGA-JENGALA

Kallavesj’-messujen kanssa yhteistyössä

Savon Sanomat Tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn Kallavesj’ -messuille.