Viihdytään vesillä. Yhdessä.

Yhteistyössä

Pääyhteistyökumppani:

SAVON SANOMAT

Savon Sanomat on Suomen kuudenneksi suurin päivittäin ilmestyvä sanomalehti. Savon Sanomien painetun ja digitaalisen lehden yhteistavoittavuus on 267 000 ja painettu lehti tavoittaa päivittäin 112 000 lukijaa (KMT 2016). Lue Savon tärkeimmät uutiset ja tapahtumat verkossa osoitteessa www.savonsanomat.fi.


Messuhotelli:

SCANDIC KUOPIO

Scandic Kuopio on joutsenmerkitty hotelli ja se sijaitsee Kallaveden kauniissa järvimaisemissa lähellä Kuopion keskustaa. Hotellissa on mukava palvelu, tyylikkäät hiljattain uudistetut huoneet, kuntohuone sekä sauna- ja uima-allasosasto. Huonehintaan sisältyvä runsas buffet aamiainen tarjoaa erinomaisen aloituksen messupäiviin. Hotellin pihassa on maksuton pysäköinti hotellivieraille. Tervetuloa!


Messurakentaja:

KUOPION MESSUJEN TEKIJÄ OY

Messujen Tekijä toimii näyttelyn messurakentajana ja toimittaa osastoille kaiken siellä tarvittavan. Rakenteet, kalusteet, valaistukset, esitysvälineet jne. Kauttamme saat myös kaikenlaiset mainostyöt, tarrat ja teippaukset sekä erilaiset mainostarvikkeet ja –telineet, messuille ja muuhunkin käyttöön.

Kallavesj’-messujen kanssa yhteistyössä