Viihdytään vesillä. Yhdessä.

Medialle

Lehdistötiedote 2.4.2017

KALLAVESJ’-MESSUT YLSI KÄVIJÄTAVOITTEESEEN

Kallavesj’-messut on saatu tämän vuoden osalta päätökseen. Sunnuntaipäivä houkutteli vielä runsaasti kävijöitä tutustumaan näytteilleasettajien monipuoliseen tarjontaan ja kokonaiskävijämäärässä päästiinkin järjestämän asettamaan tavoitteeseen, eli 25 000 kävijään.

Messuille osallistui ennätysmäärä uusia näytteilleasettajia ja veneitä oli esillä huomattavasti enemmän ja monipuolisemmin kuin viimeisten muutaman vuoden aikana.

Kuopio-hallin ympäristössä tehtävien rakennustöiden takia paikoitustiloja oli rajoitetummin käytössä. Tapahtumajärjestäjä suunnitteleekin ensi vuodelle pysäköinnin laajentamista Puijon pysäköintialueille ja non-stop bussikuljetusta Kuopio-hallille.

Seuraava Kuopion Pursiseuran järjestämä iso tapahtuma on kesäkuussa viikkoa ennen juhannusta, kun Pirttiniemen veneilykeskuksessa järjestetään Kuopio Veneilee -tapahtuma jo kolmannen kerran. Tapahtumassa on mahdollisuus koeajaa ja tutustua markkinoiden uusimpiin venemalleihin ja lisäksi tänä kesänä tapahtumassa on myös käytettyjen veneiden esittely- ja myyntimahdollisuus. Pirttiniemessä järjestetään samana viikonloppuna (17.-18.6.) myös optimistijollien ranking- ja kadettikilpailut, johon odotetaan yli sataa optaripurjehtijaa ympäri Suomen.

Kiitos kaikille kävijöille, näytteilleasettajille, toimitsijoille ja yhteistyökumppaneille hienosta viikonlopusta!

Lisätietoja:

Jani Kelo, messupäällikkö
040 760 3446
kuops (at) kuopionpursiseura.fi


Lehdistötiedote 6.2.2017

VENEILYN ALOITTAMISEEN VINKKEJÄ KALLAVESJ’ 2017 -MESSUILLA

Veneilyssä kiehtoo moni asia, kuten kauniit vesistöt, luonnon läheisyys, vapauden tunne ja rentoutuminen. Talven taittuessa kevääseen ja veneilykauden lähestyessä monen huulilla onkin kysymys – minustako veneilijä?

Kevään Kallavesj’-messut tarjoaa vinkkejä ja neuvoja veneilystä haaveileville. Messuilta saa vastauksia muun muassa veneen valintaan, huoltoon, ylläpitoon ja veneilyturvallisuuteen liittyviin kysymyksiin. Myös veneilyyn liittyvä koulutustarjonta on vahvasti esillä.

Kallavesj’ 2017 -messut järjestetään Kuopio-hallissa 31.3.–2.4.2017. Messuovet ovat auki perjantaina klo 11-18, lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina klo 10-16. Tapahtuman avaajana toimii Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n puheenjohtaja Samuli Salanterä.

Kallavesj’-messujen järjestäminen on kuulunut Kuopion Pursiseuran toimintaan vuodesta 1964 lähtien ja tänä keväänä messut järjestetään jo 54. kerran. Tapahtumasta onkin tullut vuosien saatossa varma kevään merkki, joka kokoaa Kuopio-halliin tuhansia kävijöitä tutustumaan näytteilleasettajien monipuoliseen tarjontaan ja tekemään hankintoja.

Tapahtumassa on esillä veneilyyn, matkailuun ja vapaa-aikaan liittyviä toimijoita ja palvelun tarjoajia sekä viranomaistahoja ja järjestöjä esittelemässä toimintaansa. Tapahtuman kävijämäärä on viimeisten vuosien aikana vakiintunut noin 25 000:een ja näytteilleasettajia tulee olemaan noin 120. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

Lisätietoja:

Jani Kelo, messupäällikkö
040 760 3446
kuops (at) kuopionpursiseura.fi

 

Kallavesj’-messujen kanssa yhteistyössä

Savon Sanomat Tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn Kallavesj’ -messuille.