Viihdytään vesillä. Yhdessä.

Kävijöille

Kallavesj’-messut Kuopio-hallissa 5.-7.4.2024

Aukioloajat
pe 11–18, la 10–18, su 10–16

Sisäänpääsy
Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy! Ilmaisen sisäänpääsyn tarjoaa Savon Sanomat.

Pysäköinti
Pysäköintimaksu 5 €. Parkkilippujen myynti Kuopio-hallin aulassa. Pysäköintipaikkoja on rajallinen määrä. Paikkojen täyttyessä suosittelemme pysäköintiä Kuntolaakson pysäköintitaloon tai Toriparkkiin.

Ilmainen bussikuljetus
Messuille järjestetään ilmainen bussikuljetus Kuopion keskustasta. Bussin lähtö- ja päätepysäkki sijaitsee Maljalahdenkadulla kaupungintalon takana. Bussissa on merkintä Messukuljetus. Lähdöt n. 30 min välein.

Neuvonta ja narikka
Infopiste ja narikka sijaitsevat hallissa heti sisäänkäynnin jälkeen.

Ravintola- ja kahvilapalvelut
Lounaan, kahviotuotteiden ja virvokkeiden tarjoilusta messuilla vastaavat Ravintola Reimari ja Cafe Satama. Lounasta on tarjolla pe-su klo 11-15.

Pikku-Kipparin puuhanurkka
Vanhempien tutustuessa messujen tarjontaan, voivat yli 3-vuotiaat lapset touhuta ohjatusti Jenga-Jengalan järjestämässä maksuttomassa Pikku-Kipparin puuhanurkassa (leikkiaika max. 1,5 h). Puuhanurkka sijaitsee hallin pohjoispäädyssä parkettisalissa ja on avoinna la klo 10.30–17.00 ja su klo 10.30–15.00. Erillinen, valvomaton lattialeikkipaikka palvelee koko perheen taukohetkeä messuravintolan vieressä.

Ensiapu
Ensiapupiste sijaitsee pääkatsomon edustalla hallin valvomon lähellä.

Maksaminen
Kuopio-hallissa ei ole pankkiautomaattia. Lähimmät pankkiautomaatit sijaitsevat Puijonlaaksossa ja keskustassa. Messuravintoloissa voi maksaa pankki- ja yleisimmillä luottokorteilla. Suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan.

Järjestäjä
Kuopion Pursiseura ry, Vesitie 17, 70460 Kuopio, 040 760 3446, kuops (at) kuopionpursiseura.fi

Kallavesj’-messujen kanssa yhteistyössä

Savon Sanomat Tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn Kallavesj’ -messuille.