Viihdytään vesillä. Yhdessä.

Kävijöille

Kallavesj’-messut Kuopio-hallissa 27.-29.3.2020

Aukioloajat
pe 11–18, la 10–18, su 10–16

Sisäänpääsy
Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy! Ilmaisen sisäänpääsyn tarjoaa Savon Sanomat.

Pysäköinti
Pysäköintimaksu 5 €. Parkkilippujen myynti Kuopio-hallin aulassa. Pysäköintipaikkoja on rajallinen määrä. Paikkojen täyttyessä suosittelemme pysäköintiä esim. uuteen Kuntolaakson pysäköintitaloon tai Toriparkkiin.

Huikean helppoa pysäköintiä Moovy-sovelluksella! Pysäköintiä helpottava ja nopeuttava Moovy-sovellus (www.moovy.fi) on käytössä Kuopiossa. Moovy-sovelluksen lataamalla voi hurauttaa Kuntolaakson pysäköintitaloon tai Toriparkkiin ilman parkkilippua ja ajaa ulos ilman asiointia kassa-automaatilla. Eikä puhelintakaan tarvitse etsiä parkkeeraamisen yhteydessä, sillä Moovy tunnistaa asiakkaan rekisterinumerosta.

Ilmainen bussikuljetus
Messuille järjestetään ilmainen bussikuljetus Kuopion keskustasta. Bussin lähtö- ja päätepysäkki sijaitsee Maljalahdenkadulla kaupungintalon takana. Aikataulut löydät täältä.

Neuvonta ja narikka
Infopiste ja narikka sijaitsevat hallissa heti sisäänkäynnin jälkeen.

Ravintola- ja kahvilapalvelut
Lounaan, kahviotuotteiden ja virvokkeiden tarjoilusta messuilla vastaavat Ravintola Reimari, Kahvila Kummeli ja Cafe Satama.

Pikku-Kipparin puuhanurkka
Vanhempien tutustuessa messujen tarjontaan, voivat yli 3-vuotiaat lapset touhuta ohjatusti Jenga-Jengalan järjestämässä maksuttomassa Pikku-Kipparin puuhanurkassa (leikkiaika max. 1,5 h). Puuhanurkka sijaitsee hallin pohjoispäädyssä parkettisalissa ja on avoinna la klo 10.30–17.00 ja su klo 10.30–15.00. Pienemmille lapsille on järjestetty lisäksi pieni levähdys- ja leikkipaikka Kahvila Kummelin yhteyteen.

Ensiapu
Ensiapupiste sijaitsee pääkatsomon edustalla hallin valvomon lähellä.

Maksaminen
Kuopio-hallissa ei ole pankkiautomaattia. Lähimmät pankkiautomaatit sijaitsevat Puijonlaaksossa ja keskustassa. Messuravintoloissa voi maksaa pankki- ja yleisimmillä luottokorteilla.

Järjestäjä
Kuopion Pursiseura ry, Vesitie 17, 70460 Kuopio, 040 760 3446, kuops (at) kuopionpursiseura.fi


Lahjoita vapaaehtoinen sisäänpääsymaksu Kalusto kuntoon -kampanjaan!

Kallavesj’-messut kannustaa kävijöitä lahjoittamaan vapaaehtoisen sisäänpääsymaksun Pidä Saaristo Siistinä ry:n Kalusto kuntoon -kampanjaan.

Kampanja kerää varoja yhdistyksen uuden huoltoaluksen hankintaan Saimaalle. Alus on tärkeä työkalu, jota ilman veneilijöille ja retkeilijöille arvokkaita retkisatamapalveluita ja järviluonnon puhtautta ei voida ylläpitää.

Lahjoittaa voi helposti kampanjasivujen kautta: www.kalustokuntoon.fi

Kallavesj’-messujen kanssa yhteistyössä

Savon Sanomat Tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn Kallavesj’ -messuille.