Viihdytään vesillä. Yhdessä.

Kävijöille

Kallavesj’-messut Kuopio-hallissa 29.-31.3.2019

Aukioloajat
pe 11–19, la 10–18, su 10–16

Sisäänpääsy
Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy! Ilmaisen sisäänpääsyn tarjoaa Savon Sanomat.

Pysäköinti
Pysäköintimaksu 5 €. Parkkilippujen myynti Kuopio-hallin aulassa. Pysäköintipaikkoja on rajallinen määrä. Paikkojen täyttyessä suosittelemme pysäköintiä Toriparkkiin ja saapumista Kuopio-hallille messubussilla.

Ilmainen bussikuljetus
Messuille järjestetään ilmainen bussikuljetus Kuopion keskustasta. Bussin lähtö- ja päätepysäkki sijaitsee Maljalahdenkadulla kaupungintalon takana. Aikataulut löydät täältä.

Neuvonta ja narikka
Infopiste ja narikka sijaitsevat hallissa heti sisäänkäynnin jälkeen.

Ravintola- ja kahvilapalvelut
Lounaan, kahviotuotteiden ja virvokkeiden tarjoilusta messuilla vastaavat Ravintola Reimari, Kahvila Kummeli ja Cafe Satama.

Pikku-Kipparin puuhanurkka
Vanhempien tutustuessa messujen tarjontaan, voivat yli 3-vuotiaat lapset touhuta ohjatusti Jenga-Jengalan järjestämässä maksuttomassa Pikku-Kipparin puuhanurkassa (leikkiaika max. 2 h). Puuhanurkka sijaitsee hallin pohjoispäädyssä parkettisalissa ja on avoinna la klo 11–17 ja su klo 11–15.

Ensiapu
Ensiapupiste sijaitsee pääkatsomon edustalla hallin valvomon lähellä.

Maksaminen
Kuopio-hallissa ei ole pankkiautomaattia. Lähimmät pankkiautomaatit sijaitsevat Puijonlaaksossa ja keskustassa. Messuravintoloissa voi maksaa pankki- ja yleisimmillä luottokorteilla.

Järjestäjä
Kuopion Pursiseura ry, Vesitie 17, 70460 Kuopio, 040 760 3446, kuops (at) kuopionpursiseura.fi


Lahjoita vapaaehtoinen sisäänpääsymaksu Kalusto kuntoon -kampanjaan!

Kallavesj’-messut kannustaa kävijöitä lahjoittamaan vapaaehtoisen sisäänpääsymaksun Pidä Saaristo Siistinä ry:n Kalusto kuntoon -kampanjaan.

Kampanja kerää varoja yhdistyksen uuden huoltoaluksen hankintaan Saimaalle. Alus on tärkeä työkalu, jota ilman veneilijöille ja retkeilijöille arvokkaita retkisatamapalveluita ja järviluonnon puhtautta ei voida ylläpitää.

Lahjoittaa voi helposti kampanjasivujen kautta: www.kalustokuntoon.fi

Kallavesj’-messujen kanssa yhteistyössä

Savon Sanomat Tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn Kallavesj’ -messuille.